Nieuwe Bestuursleden

Hallo allemaal,
Mijn naam is Niels van Erp en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Elst en speel nu al zo’n 9 jaar bij de badmintonclub.

Sinds dat ik lid ben van de club heb ik altijd een passie gehad voor de sport. Ik heb tot mijn achttiende aan meerdere jeugdcompetities meegedaan onder de naam van BC Elst en speel momenteel in de senioren competitie. Dit doe ik samen met Mike Mientjes, Joep van Erp en Davey Heijmen.
Ook bezoek ik regelmatig de wedstrijden van de wereldtoppers om van hun speelstijlen te leren. Ik heb een hart voor de sport en een hart voor de club gekregen in de afgelopen jaren dat ik bij BC Elst speel. Ik wil graag wat terug doen voor de club en heb me daarom aangemeld in het bestuur. Ik zie een grote groei in de club en het plezier wat iedereen in de sport beleefd. Mijn doel is daarom om het speelplezier te behouden en kansen te pakken om de club te laten groeien

Hallo allemaal,
Ik ben Mike Mientjes, 25 jaar oud en woonachtig in Elst.
Sinds 2004 ben ik al lid van BCE. Als 6 jarig jongetje ben ik begonnen bij wat toen nog de mini’s waren. Sindsdien heb ik diverse jeugdgroepen doorlopen totdat ik uiteindelijk te oud werd voor de jeugd en door ben gestroomd naar de senioren. Tegelijkertijd met deze overgang ben ik ook nog een beetje blijven hangen bij de jeugd. Ik ben daar namelijk sinds 2014 nog steeds met veel plezier te zien als jeugdtrainer om ook onze jongste spelers het oh zo leuke spelletje te leren zoals ik dat ook ooit heb gehad. Daarnaast organiseer ik sinds het seizoen 2017 – 2018 ook de competitie (samen met Paul Selman in 2017 en 2018 en samen met Deborah Westdorp sinds 2021). Zelf speel ik ook al wat jaartjes competitie waarvan het afgelopen jaar in het Elst M1 team. Indien ik niet aan het spelen ben, ben ik vaak bij andere velden te vinden om daar de andere competitiespelers te coachen. Vanaf de afgelopen ALV (24 april 2023) ben ik toegetreden tot het bestuur als algemeen bestuurslid. Ik kijk er erg naar uit om samen met de andere bestuursleden de club vooruit te helpen!
Mocht je met vragen/zorgen zitten of heb je leuke ideeën dan kun je me altijd aanspreken. Meestal ben ik op de dinsdagen vanaf 20:30 tot 22:00 en op de donderdagen vanaf 18:30 tot 22:30 in de zaal te vinden. De laatste tijd ook steeds vaker op de donderdagen na de training in de kantine voor een drankje.