Lid worden

Heb jij interesse in badminton?

Neem dan contact met ons op. Doe dit vooral door een keer op een speelavond te kijken hoe het er ongeveer aan toe gaat.

Junioren

Let op: Helaas is momenteel een wachtlijst voor de jeugd van toepassing.

Tijdens de jeugdtraining mogen nieuwelingen zich melden bij onze jeugdtrainer Erik. Hij is het aanspreekpunt voor de jeugd die graag een keertje komt meedoen. Mocht je voorafgaand aan de training contact op willen nemen met Erik, bel of mail hem via onderstaande contactgegevens:

Tel: 06-53213918
Mail: erik.schrier@gmail.com

Mocht Erik niet aanwezig zijn, vraag dan even naar Cecile, Rein, Marco of Mike. Dit zijn de assistent-trainers tijdens de jeugdtraining.

Heb je een beetje durf, dan neem je sportkleding mee. Normaal gesproken zien wij nieuwe leden staan in de zaal en zullen we op jou afstappen. Dan zullen we in sneltreinvaart vertellen hoe het bij BC Elst aan toegaat. Vervolgens zal standaard de vraag worden gesteld of je sportkleding mee hebt genomen, want in eerste plaats moet je badminton ervaren alvorens je er over kunt spreken… Dus eerst een paar keer meespelen, daarna zul je moeten beslissen of badminton iets voor jou is. Mocht dat zo zijn en hoe kan het anders, dan verzoeken we je een inschrijfformulier in te vullen zodat je lid wordt van deze bijzondere club.

Kijk ook eens op onderstaande link om meer te weten te komen over badminton:

www.badminton.nl
Spelregels van badminton
De Nederlandse badmintonselectie

Senioren

Na de jeugdtraining kunnen de senioren om 20:00 aan de slag gaan. Wil je graag als senior eens meespelen? Ook dan ben je van harte welkom. Spreek gerust een speler aan. Deze speler zal je hoogstwaarschijnlijk even wegwijs maken of je even doorverwijzen naar iemand die je even te woord zal staan. Heb je geen racket, dan is dat ook geen probleem. Er zijn enkele oefenrackets in de zaal aanwezig. Het zijn geen top rackets, maar je kunt dan wel even badminton ervaren.

Het niveau van de spelers is bijzonder divers. Ook dit seizoen hebben we weer beginnende spelers mogen verwelkomen, maar ook spelers die enkele jaren terug hebben gespeeld en nu wel weer een potje willen spelen. Daarnaast herbergt de club spelers die al enkele tot vele jaren spelen. Ook hierbij is het niveau zeer verschillend, zoals bij de meeste sporten. Voorop staat wel het plezier in bewegen!

Je kan natuurlijk altijd ook even bellen of mailen naar onze ledenadministratie: 0481 375277 (bellen na 18:00 uur) / ledenadministratie@bcelst.nl. Dan zorgen we er voor dat je op het afgesproken tijdstip wordt opgevangen.

Zien we je op dinsdag- of donderdagavond?

Indien je graag lid wordt van onze vereniging, dan verzoeken wij onderstaand document ingevuld mee te nemen naar de training, of contact op te nemen via het digitale formulier hieronder.

Papieren aanmeldformulier