Lid worden

Heb jij interesse in badminton?

Neem dan contact met ons op. Doe dit vooral door een keer op een speelavond te kijken hoe het er ongeveer aan toe gaat.

Jeugd (8 tot 18 jaar)

Wil je graag bij onze jeugd komen badmintonnen? Dan ben je van harte welkom op de training op de dinsdag- of donderdagavond. Op de dinsdag traint de oudere jeugd (14 t/m 17 jaar) van 19.00-20.30 uur. De jongere jeugd traint op de donderdag (8 t/m 13 jaar) van 18.30-20.00 uur. Onze trainingen verzorgen we met een aantal trainers, waardoor we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Plezier en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop, maar wil je een goede badmintonner worden en zoek je uitdaging in competitiewedstrijden, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je een keertje meespelen, neem dan vooraf kontakt op met onze jeugdtrainer Erik, via mail of whatsapp.

        

Mail: erikschrier@gmail.com
Tel: 06-53213918

Houd er rekening mee dat we momenteel een korte wachtlijst hebben. Daardoor kan het even kan duren voordat je kunt meespelen.
Je kunt natuurlijk altijd even op de tribune in de sporthal komen kijken hoe wij de trainingen verzorgen.
 

Kijk ook eens op onderstaande link om meer te weten te komen over badminton:

www.badminton.nl
Spelregels van badminton
De Nederlandse badmintonselectie


Senioren

Wil je graag als senior eens meespelen? Ook dan ben je van harte welkom. Spreek gerust een speler aan. Deze speler zal je hoogstwaarschijnlijk even wegwijs maken of je even doorverwijzen naar iemand die je even te woord zal staan. Heb je geen racket, dan is dat ook geen probleem. Er zijn enkele oefenrackets in de zaal aanwezig. Het zijn geen top rackets, maar je kunt dan wel even badminton ervaren.

Het niveau van de spelers is bijzonder divers. Ook dit seizoen hebben we weer beginnende spelers mogen verwelkomen, maar ook spelers die enkele jaren terug hebben gespeeld en nu wel weer een potje willen spelen. Daarnaast herbergt de club spelers die al enkele tot vele jaren spelen. Ook hierbij is het niveau zeer verschillend, zoals bij de meeste sporten. Voorop staat wel het plezier in bewegen!

Je kan natuurlijk altijd ook even bellen of mailen naar onze ledenadministratie: 06-53213918 (bellen na 18:00 uur) / ledenadministratie@bcelst.nl. Dan zorgen we er voor dat je op het afgesproken tijdstip wordt opgevangen.

Zien we je op dinsdag- of donderdagavond?

Indien je graag lid wordt van onze vereniging, dan verzoeken wij onderstaand document ingevuld mee te nemen naar de training.

Inschrijfformulier – Klik hier