Blog

nov 01

Utnodiging BC NIVO teamtoernooi 2016

From: Jacky Musters
Sent: Friday, October 16, 2015 10:12 PM
To: Jacky Musters
Subject: Uitnodiging + Inschrijfformulier BC NIVO teamtoernooi 2016

Beste badmintonspeelsters en -spelers,

hierbij ontvangen jullie een uitnodiging en inschrijfformulier voor het BC NIVO Teamtoernooi 2016
(aan de contactpersonen van de diverse aangeschreven badmintonverenigingen het verzoek deze mail door te sturen naar jullie leden)

Zoals gebruikelijk wordt ons toernooi gespeeld op de derde zondag van januari, te weten zondag 17 januari 2016. Er zal gespeeld worden van 9.00 uur tot 18.00 uur in het Racketcentrum Breda (Terheijdenseweg 500, 4826 AB te Breda). Ook deze editie kan weer ingeschreven worden in 3 verschillende speelklassen.

X-klasse: 1e en 2e klasse RBB / 2e en 3e klasse BNL / BBF classificatie A
Y-klasse: 3e en 4e klasse RBB / 4e en 5e klasse BNL / BBF classificatie B
Z-klasse: recreatieve spelers en spelers uit de 5e klasse RBB of lager / BBF classificatie C

Aangezien alle beschikbare banen (16 stuks) voorgaande edities volledig bezet waren, raden wij jullie aan tijdig in te schrijven (vol=vol).

Inschrijven kan tot 15 december 2015 via een reply op deze mail (toernooi@bcnivo.nl). Je inschrijving is pas compleet als ook de toernooibijdrage a € 40,- is overgemaakt op bankrekening NL45INGB0004141595 ten name van BC NIVO te Breda o.v.v. jullie teamnaam.

Tot slot willen we alle recreatieve badmintonspeelsters en -spelers er nog graag op wijzen dat het BC NIVO teamtoernooi één van de weinige toernooien is waar ook aan de jullie wordt gedacht. Zonder toernooi of competitie ervaring kunnen jullie toch gewoon een gezellige dag komen badmintonnen tegen badmintonspeelsters en -spelers van andere verenigingen van een vergelijkbaar speelniveau.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

Sportieve groeten,
De Toernooicommissie BC NIVO

About The Author