Warning: Creating default object from empty value in /home/dabcelst/domains/bcelst.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Onze jeugd in de krantBC Elst | BC Elst

Blog

mrt 08

Onze jeugd in de krant

Het 1e team in de klasse O17 jaar, met Marieke, Laura, Noëlle, Annika, Lars, Finn en Ruben hadden in hun voorlaatste wedstrijd het kampioenschap al binnen. En dat onderstreepten ze in de laatste wedstrijd door met 8-0 te winnen. Ook het 2e team van Elst uit de klasse O13, met Joep, Lucas, Kimberleije en Iza zijn kampioen geworden. Zij wonnen hun laatste wedstrijd met 6-0. Feest dus ook voor dit team.

Beide teams zijn samengesteld uit spelers van BC Elst en BC Ellaar uit Arnhem zuid. Voor het eerst hebben beide clubs samengewerkt om teams op te stellen die geen van beide in de betreffende leeftijdsklasse zelf had kunnen formeren. Zo heeft deze combi duidelijk haar vruchten afgeworpen!

Beide kampioensteams mochten op zaterdag 25 februari om het Regio kampioenschap spelen tegen de kampioenen van de overige poules in dezelfde klasse. Daarbij werd het tweede team derde en het eerste team wist ook hier beslag te leggen op de eerste plaats. Al met al een geslaagd seizoen voor de jeugdteams en zeker een vervolg waard in het nieuwe seizoen.

Mocht het je nu ook leuk lijken om te badmintonnen, kom dan eens een kijkje nemen bij BC Elst. Zowel bij de jeugd, van 18.30 – 20.00 uur, als bij senioren, van 20.00 – 22.30 uur, wordt gespeeld op donderdagavond in De Helster. Neem hiervoor contact op via info@bcelst.nl en neem ook eens ’n kijkje op onze facebook pagina BC Elst.

Danny Samson

About The Author