Blog

mei 21

Uitnodiging Milispec Toernooi (Za, Zo 4 en 5 jun)

BC Elst heeft de hieronder staande uitnodiging ontvangen

 

Beste badmintonliefhebber,

Traditioneel organiseren wij aan het eind van het seizoen het Milispec Toernooi. Dit jaar alweer de 31e editie. Elk jaar maken weer vele liefhebbers van de gelegenheid gebruik om vlak voor de vakantieperiode nog even in alle gezelligheid de rackets ter hand te nemen. Door velen wordt ons toernooi dan ook terecht gezien als de optimale afsluiting van het badmintonseizoen.

In samenwerking met onze sponsor Milispec International kunnen wij dit jaar ook een verenigingsprijs verloten, namelijk een clinic of demo van Nederlands kampioen Erik Meijs! Deze prijs wordt verloot onder de verenigingen met 30 of meer inschrijvingen, waarbij elk onderdeel telt als een inschrijving. Zie ook de bijlage voor meer uitleg.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016. Inschrijven is mogelijk via badmintonnederland.toernooi.nl. Een aantal van jullie hebben zich al via deze weg inschrijven, waar we dan ook erg blij mee zijn. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 21 mei (vol=vol).
Meer informatie kan worden gevonden op bbvpip.nl.

Tot ziens op zaterdag 4 juni.

Toernooicommissie Badmintonvereniging Garage Wilgenlaan/PIP

About The Author