Blog

jan 29

Kampioenen!

Wat een prachtig seizoen was dit voor de jeugd van BC Elst. Maar liefst twee van de drie jeugdteams zijn vandaag kampioen geworden! Elst J1 wist een week geleden al dat ze kampioen zouden worden. Met 16 punten voorsprong op de no. 2, hebben zij de kampioenstitel weten te bemachtigen. Vandaag was de laatste wedstrijd uit, in Soest. BC Selby was onze tegenstander. Met mooie rally’s ertussen, heeft ons team een mooie laatste wedstrijd gespeeld. 8-0 was het eindresultaat. Lars, Ruben, Finn, Annika, Noëlle, Laura en Marieke hebben een super seizoen gespeeld!

Ook bij Elst J2 was het één groot feest. Toch was het vandaag een stuk spannender, gezien ze vóór de wedstrijd “slechts” drie punten voor stonden op BC Culemborg. J2 speelde vandaag thuis in de Laar West. Er was een mooie opkomst van familieleden en vrienden. Ook Kimberley, Iza, Lucas en Joep hebben vandaag prachtig gespeeld. Met een winst van 6-0, is de kampioenstitel ook door dit team bemachtigd! Vooral van deze kids is dit een prachtige prestatie, gezien dit voor iedere speler het eerste competitieseizoen óóit was!

Goed gedaan, allemaal. Dikke pluim voor jullie.

Voor alle junioren, senioren, ouders en vrienden van onze kampioenen: jullie zijn van harte welkom op donderdag 2 februari 20:00 om de huldiging vanaf de tribune bij te wonen. Wij hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst, want de jeugd is de toekomst van de club!

Paul Selman
Jeugdcommissie BC Elst

About The Author