Blog

nov 01

Herinnering BC Wammestoernooi

Beste sportvrienden,

Op zondag 15 november 2015 hopen we weer het jaarlijkse BC Wammes recreanten koppeltoernooi te organiseren. We verwachten weer veel spelers van verschillende verenigingen die tegen elkaar leuke en sportieve badminton wedstrijden zullen spelen.

In de morgen zijn zowel de dames- als herendubbel wedstrijden gepland terwijl in de middag de mix wedstrijden worden gespeeld!

Voor onze verenging is dit het laatste toernooi wat wij organiseren in onze oude vertrouwde sporthal, vanaf volgend jaar zullen wij gaan spelen in een nieuwe sporthal die momenteel in aanbouw is. Tijdens het toernooi zullen wij extra aandacht besteden aan dit ‘afscheid’. Wij hopen dit met zo veel mogelijk sportievelingen te kunnen delen.

In de bijlage vinden jullie de uitnodiging en inschrijfformulier. Aan de bestuurders van de verenigingen vragen wij dit te verspreiden onder de leden van jullie vereniging en eventueel te plaatsen op de website van jullie vereniging. Bij voorbaat dank daarvoor.

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet en hopen jullie allen te kunnen verwelkomen op zondag 15 november 2015 in onze sporthal te Asperen

Met vriendelijke groet,
Namens toernooi commissie BC Wammes,
Anton Hakkert
http://www.bcwammes.nl/
Tel: 06-22605727

About The Author