Blog

feb 11

Ellaar J8 poulewinnaar!

Afgelopen weekend speelden enkele teams hun laatste wedstrijdjes. Het was voor iedereen weer een spannend en leerzaam seizoen. Ellaar J8, een van onze jongste combinatieteams tezamen met BC Ellaar, had echter een nog spannender weekend. Het kampioenschap lag op het spel.

Onze spelers genaamd Ymke, Jazz, Dylan en Koen stonden voorafgaand aan de wedstrijd tegen Gova J4 met zes punten voor op deze tegenstander, die de tweede plek innam. Voorafgaand aan de wedstrijd werd dan ook al tactisch een plan bedacht door Koen. “Misschien kunnen we beter mij als eerste een wedstrijd laten spelen, omdat ik tot nu toe alles gewonnen heb”, zegt de heer Te Witt. Waarom ook niet, dachten de coaches Mike en Paul.

Om tien uur begon de eerste wedstrijd. De dubbel tussen Koen en Jazz tegen de jonge, maar sterke Floris en Melle. De spanning was om te snijden vanaf de zijkant. De eerste set won Ellaar J8 met 22-24, gevolgd door een tweede set met een winst voor Gova van 22-20. De derde set werd uiteindelijk gewonnen door ons met 14-21, wat reden was voor een hele hoop opluchting en vreugde. Het kampioenschap is binnen! Uiteindelijk mocht Gova zich echter tot winnaar van de dag noemen na een winst met 4-2 van ons team. Dat mocht de pret echter niet drukken, want wij hadden aan één gewonnen wedstrijd genoeg.

De ouders hebben dan ook een heel mooi spandoek voorbereid, welke te aanschouwen is in de foto’s. Direct na de eerste winst werd deze vol trots aan de tribune gehangen. Chapeau voor de creativiteit aan deze ouders.

Na afloop van de wedstrijd werd de dag afgesloten in de kantine van sporthal de Laar met een lekkere taart voor de ouders en kinderen. Uiteraard werd er nog een groepsfoto gemaakt met de kinderen en coach Paul. Al om al was het een memorabele dag voor de club als zowel de kinderen.

About The Author